In Turkije
22 apr. 2012
vanuit
Gisteren zijn we na een reis van ruim 3 uur vliegen en anderhalf uur in de bus om negen uur (turkse tijd)(uur later dan in nederland) bij ons hotel aangekomen. De vliegreis is goed gegaan. Izabelle vond het opstijgen en landen spannend en de rest een beetje saai. Ricardo vond het wel leuk.
In het hotel aangekomen hebben we wat gegeten en zijn we terug naar onze kamer gegaan om alles uit te pakken en te slapen. Ricardo was niet helemaal lekker en izabelle was ontzettend moe. De kamer is overigens heel ruim met twee aparte slaapgedeeltes gescheiden door een matglazen schuifdeur. Verder heeft onze kamer in ieder slaapgedeelte een tv, minibar en natuurlijk een badkamer met bad en toilet.
Vandaag (2e dag) hebben we het hotel en faciliteiten op ons gemak bekeken. Daarna zijn we op de pier (met strandbedjes) gaan liggen terwijl de kinderen lekker in het zwembad en zee zijn geweest. Temperatuur van het water valt mee alhoewel het zwembadwater warmer is. Vandaag hebben we een excursie geboekt naar Manavgat. Deze gaan we morgen doen.
Nu gaan we op ons gemak eten. Tot de volgende log. Jullie reacties zijn overigens heel leuk om te lezen.
22 apr. 2012, 20:07
Klinkt helemaal super! Fijn dat de reis goed is gegaan!! Geniet lekker en ik lees het volgende verhaal graag weer. xx Manon
23 apr. 2012, 00:19
Veel plezier in het fantastische Turkije!
{{ reactie.post_date.date | formatDate('DD MMM YYYY HH:mm') }}