klavertje4.reismee.nl

Manavgat en rustdagje

Gisterenochtend rond half negen werden we door een touringcar opgehaald voor een excursie naar een rivier en Manavgat. Toen alle mensen opgehaald waren die meegingen bracht de bus ons naar de aanlegsteiger waar we op de boot konden stappen die ons over de rivier zou varen. Na een stuk gevaren te hebben legden we aan aan een stuk strand met aan de ene kant de middelandse zee en aan de andere kant de rivier. Hier konden we even onze benen strekken en zwemmen als we dat wilden. Voor het laatste hadden we echt te weinig tijd. Weer terug op de boot kregen we een heerlijke lunch met vis of kip met salade, couscous en stokbrood. Na de lunch voeren we weer richting Manavgat voor de bazaar. Deze was leuk maar wel veel dezelfde spullen. Wel een leuke bijkomstigheid was dat bij de opstapplaats de ronde van Turkije werd gefietst. Was een leuke afleiding. Vandaag hebben we een rustdagje ingepland. John was niet lekker en daarom besloten we de dag op de pier (heerlijke zonnebedden) door te brengen met luieren en zwemmen. Voor morgen staat Side op het programma.

Manon

Klinkt goed. En leuke foto's ook.
Hopelijk knapt John na een dag rust goed op.

Xx Manon

Marianne

Hoi Allemaal,

Zo aan de foto's te zien is het weer ook goed. Bas is op het moment hieperdepiep, hij kan niet meer wachten, want vannacht is het zover, dan komen wij jullie achterna. Side is een leuk stadje. Zoals je wellicht hebt gemerkt de Turken willen graag verkopen.
Veel plezier op jullie rustdag en hopelijk gaat John zich snel beter voelen.

groetjes uit het verre Dongen

Manon

Hoi Petra,

Even iets heel anders dan je vakantieverhalen, maar ik ken iemand die jou graag bij een evenement wil hebben. Een kraam kost 25 euro. Het is voor een goed doel. Adres en tel nr bij mij bekend. Sorry dat het via je blog is, maar ik kon niet wachten om het je te vertellen.
Ik ben er zelf die dag ook: dus ik kan je helpen :)
En het is achter het huis van mijn moeder, dus alles bij de hand.

xx Manon